Risenta matevent

IMG_9044 IMG_9046

Jag brukar inte skriva den här typen av inlägg här inne på smakar.se men idag gör jag ett undantag. Jag var bjuden på ett matevent hos Risenta och vi fick testa deras nya brödmixar som inte innehåller vetemjöl. Väldigt snabba att göra och det blir riktigt fint resultat.

IMG_9048

IMG_9049

Ett riktigt bra tips för alla som inte orkar köpa alla de olika ingredienserna i form av frön och lite annorlunda saker som man ofta inte har hemma. Det finns flera olika sorter, Fröbröd, Nypon&Chiabröd och Bananbröd. Jag kan verkligen rekommendera att prova dessa.

IMG_9051 IMG_9062

IMG_9065

Sen fick vi skapa en drömsmörgås. Jag valde sashimilax, koriander, avocado och lite annat gott. IMG_9059

IMG_9085

IMG_1698

Jag var nöjd med min skapelse. Kanske som tips som en enkel förrätt.

IMG_9089

IMG_9093

Det var ett mycket trevligt event. Tack för inbjudan.

Normalt skriver jag den här typen av inlägg inne hos min livstilsblogg Natalis.se Kika in där om ni är nyfikna.

2 thoughts on “Risenta matevent

  1. Nu har jag sett det här på flera bloggar och jag blir SÅ trött! Två av bröden är DEFINITIVT INTE vetefria. Fröbrödet och Nypon & chiafröbrödet innehåller dinkelpuffar och det är vete. Försök att vara korrekta vad det gäller sån här info. Det är livsfarligt för allergiker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *