Vem är JAG !

profilbild_nataliVem är jag då? Jag heter Natali, är 37 år gammal och mamma till 4 barn. Barnen är allt från tonåringar till en trotsig treåring. Denna blogg ska inte handla alls om mig eller mina barn. För det finns en annan blogg som jag drivit sedan 2009. Min lifestyleblogg hittar ni HÄR.

Vi har importerat alla inlägg som har med mat och bak att göra sedan år 2010. Det kan ni se i arkivet. Dock är inte allt recept men om ni är nyfikna på gamla inlägg är det bara att gå in i arkivet.

Jag älskar att laga mat och experimentera i köket. Är inte mycket för svåra och krångliga rätter. Enkel vardagsmat med en twist. För det mesta tycker jag att man kommer undan med att kunna laga få rätter riktigt bra, då vågar man testa nya kryddor och olika sätt att laga.

Jag lagar mat minst en gång om dagen och bakar ett par gånger i veckan. Då jag själv och min 12 åriga son inte äter gluten så blir det en del glutenfritt också. Ibland kan samma maträtt eller bakverk göras likadant med att byta ut en eller två ingredienser. Då nämner jag det i receptet.

Hoppas ni ska trivas här. Har ni frågor eller undrar något så når ni mig på

info@smakar.se

På instagram hittar ni mig på

@smakar.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *